Trend 2016 Een echte houten pilotenbril Ronduit hip.

Eerst even wat over de welbekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een namaak Ray Ban

Dit zijn de stelregels die je in acht moet houden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het vaak niet handig om een dergelijke inkoop te doen.
– Ray Ban was voorheen een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je de vorige zomertijd net geïnvesteerd in een dure zonnebril? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat cheapie pilotenbrillen onze ogen net zo goed behoeden tegen gevaarlijke uitstraling als dure designer varianten.

Het kiezen van de exacte zonnebril is vrij cruciaal. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een ingetogen modelletje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / vriendin of partner nog naast je wil lopen.

Op het strand geven we ons bloot, in de meest letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het strand met een nieuwe meisje of een Klik hier eerste date is een risky operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.
 

2016 is het jaar van waar alles in kan.

 


Houten Pilotenbrillen zijn in. Je pilotenbril MOET dit zomertijd uitspringen. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes modellen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De zonnebrillen trends voor eerstvolgend periode zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood herkenbaar present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook eerstvolgend seizoen zien we alsmaar meer gevariëerde zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze mogelijkheden kun je het in feite niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n zonnebril waarvan je er eentje oppikt die vervolgens bij alle evenementen uitstekend blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorliefde van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een hippe webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele mooie houten brillen in verschillende smaken en uitvoeringen. Ook de glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en natuurlijk UV-400 polariserend.Geweldige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de gevariëerde soorten hout is elke zonnebril enig in zijn genre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Trend 2016 Een echte houten pilotenbril Ronduit hip.”

Leave a Reply

Gravatar