2016 Modeverschijnsel Houten Zonnebril Blits en Cool.

Eerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een namaak Ray Ban

Dit zijn de stelregels die je in acht moet houden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het doorgaans niet slim om een dergelijk inkoop te doen.
– Ray Ban was voorheen een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je de vorige zomertijd net geïnvesteerd in een dure zonnebril? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope zonnebrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen gevaarlijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het uitkiezen van de passende pilotenbril is vrij cruciaal. Opticiens adviseren over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een ingetogen modelletje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / geliefde of partner nog naast je wil lopen.

Op het strand geven we ons bloot, in de best letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het strand met een nieuwe partner of een eerste date is een risky operatie. Jouw keuze uit het ruime aanbod van bekijk het hier zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.
 

Het kan niet gek genoeg zijn in 2016.

 


Houten Zonnebrillen zijn in. Je pilotenbril MOET dit zomer opvallen. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Bijzondere en innovatieve vormen en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes modellen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De zonnebrillen trends voor aankomend seizoen zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood direct aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aanstaand seizoen zien we alsmaar meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met talloze opties kun je het echt niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle gelegenheden perfect blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorrang van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een leuke webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele mooie houten brillen in verschillende smaken en monturen bestellen. Ook de lenzen zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren en vanzelfsprekend UV-400 polariserend.Prachtige houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handgemaakt en door de verschillende houtsoorten is elke pilotenbril uniek in zijn genre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “2016 Modeverschijnsel Houten Zonnebril Blits en Cool.”

Leave a Reply

Gravatar